OFERTA STANDARD

PLAN

Number

minutes

Price

Price for 1 minute

VERIFICAREA INSTALATIEI

DE GAZE NATURALE

(LA 2 ANI)

200lei

pana la 2 puncte de ardere

PLAN

Number

minutes

Price

Price for 1 minute

REVIZIA INSTALATIEI

DE GAZE NATURALE

(LA 10 ANI)

250 lei

pana la 2 puncte de ardere

OFERTA AVANTAJ CLIENT

PLAN

Number

minutes

Price

Price for 1 minute

Your text

OFERTA SAFETY #2

VERIFICAREA INSTALATIEI DE GAZE NATURALE (la 2 ani)

+

VERIFICAREA TEHNICA PERIODICA

a unei centrale termice (la 2 ani)

400

lei

* T.V.A. inclus

OFERTA SAFETY #10

REVIZIA INSTALATIEI DE GAZE NATURALE (la 10 ani)

+

VERIFICAREA TEHNICA PERIODICA

a unei centrale termice (la 2 ani)

450

lei

* T.V.A. inclus

DE CE ESTE NECESARA VERIFICARE / REVIZIA?

Verificarea si revizia instalatiilor de gaze trebuie sa reprezinte o prioritate pt dv. intrucat din experienta acumulata s-au constatat foarte multe defectiuni sau neconformitati fata de reglementarile legale in domeniu (de exemplu existenta unui furtun de butelie sau a unui racord de apa in locul racordului flexibil omologat pentru instalatiile de gaze). Aceste abateri de la normele legale pot avea consecinte grave asupra integritatii imobilelor si/sau asupra vietilor omenesti. Recomandam efectuarea acestor operatiuni la termenele scadente, precum si de fiecare data cand considerati ca instalatia de gaze trebuie verificata.

Consumatorii finali sunt obligati sa efectueze verificarile tehnice la fiecare doi ani si reviziile tehnice la fiecare 10 ani, conform prevederilor legale, pentru a asigura buna functionare a instalatiilor si siguranta in utilizare.

 

PREZENTAREA VERIFICARILOR SI REVIZIILOR A GAZELOR

Verificare si revizia gazelor se executa pentru a constata gradul de uzura a instalatiilor de gaze, a aparatelor de consum si a pieselor conexe ce apartin de acestea, pentru a interveni la timp si a executa reparatiile necesare, astfel incat sa se evite eventualele accidente ce ar putea sa apara din cauza defectiunilor.

Incepand cu anul 2009, conform normativului de gaze NTPEE 2008, agentii economici autorizati ANRE, cum este si societatea noastra, pot efectua Verificarile Tehnice Periodice (VTP) ale instalatiilor de gaze naturale,obligatorii la fiecare 2 ani si Reviziile Tehnice Periodice (RTP) obligatorii la maxim 10 ani, atat pentru Asociatiile de Proprietari cat si pentru persoanele fizice, juridice si institutii. Aceaste operatiuni sunt obligatorii pentru toti consumatorii iar neefectuarea acestora poate duce la sistarea furnizarii cu gaze ca o masura de siguranta.

PASI DE URMAT PENTRU PERSOANE FIZICE

  1. Programare telefonica la 0232 258 777 / 0754 225 225 sau pe e-mail office@gazpromex.ro

  2. Efectuarea verificarii propriu-zise prin operatiunile specificate in normativul de gaze

  3. Se intocmeste documentatia de verificare/revizie

  4. Se depune documentatia necesara la Delgaz Grid S.A. si se inregistreaza

Pentru a avea siguranta bunei functionari a instalatiei de gaze va recomandam efectuarea in termen a verificarilor/reviziilor periodice. Aceasta este o masura de siguranta pentru dv. Recomandam montarea sistemelor de preventie impotriva scurgerilor de gaze. Aceste sisteme sunt formate dintr-un senzor care semnaleaza scaparile de gaze si o electrovalva care, la emiterea semnalului de catre senzor, sisteaza automat furnizarea gazelor pe instalatie. Astfel se reduce cu 100% riscul producerii unui eveniment neplacut iar familia si casa dvs. vor fi in siguranta. Acest sistem se pliaza si pentru cazul in care locuinta nu este utilizata pe o perioada mai lunga de timp.